Skip to main content

A Dexion a Domino's Pizza szállítója

Domino's Pizza, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: Domino's Pizza
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: P90 raklapos állvány, bejárható és átfutó raklapos állvány, HI280 polcos állvány

Ügyféligény

A Domino's Pizza piaci növekedést tapasztalt Hollandiában és Belgiumban és a meglévő disztribúciós központja nem volt alkalmas arra, hogy lépést tudjon tartani.

Annak érdekében, hogy meg jobban tudjon felelni a növekvő elvárásoknak a Domino’s Pizza új disztribúciós központot keresett.

dominos sk

A Domino’s tevékenységéből fakadóan háromféle klímájú – mélyhűtött, hűtött és száraz – területre van szüksége és csúcsidőszakokban lehetővé kell tenni a gyors árukigyűjtést. A Domino’s-nak emellett nagyon sokféle termék elhelyezését kell megoldania egy helyen – nehéz áruk (kelt tészták és szószok), könnyű áruk (fűszerek), friss áruk (zölségek), száraz áruk (ruházat és eszközök) és terjedelmes áruk (pizzásdobozok).

A Dexion megoldása

Az új, gorinchemi disztribúciós központba történő költözés projektjéhez a Domino’s a Dexiont választotta, mert az képes megvalósítani az elképzeléseit és hozzá tud járulni a tervek továbbfejlesztéséhez.

A Dexion egyedülállóan hatékony megoldást szállított, ami lehetővé tette a Domino’s-nak, hogy meg tudjon felelni a piaci elvárásoknak.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Maradéktalanul megfelelt a Domino’s összes elvárásának: lefedte a háromféle klímájú területet és lehetővé tette a különféle áruk tárolását
  • A Dexion szaktudásával a lehető leghatékonyabbá fejlesztette a terveket
  • A bővített kapacitású raktárba való átköltözés lehetővé tette a vállalat számára a további fejlődést.

A Domino’s sokat profitált a Dexion széleskörű, disztribúciós központokkal kapcsolatos tapasztalatából.

dominos sk

A végeredmény

A Dexionnal kötött együttműködés nagy előrelépést jelentett a Domino’s számára, mert olyan professzionális megoldást tett le az asztalra, ami lehetővé tette a pizza óriás számára, hogy rendkívül hatékonyan működtethesse új disztribúciós központját.

A Domino's Pizza-ról

A Domino's Pizza a világ egyik legnagyobb pizza szállító vállalata. A frissen készült, forró és ízletes pizzák iránti szenvedélyének köszönhetően a világ minden részén vannak hűséges rajongói.

www.dominos.nl