Skip to main content

A Dexion megoldása tökéletesen passzol az EMMA cipőire 

EMMA Safety Footwear, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: EMMA Safety Footwear
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: egyedi méretű, moduláris polcrendszer

Ügyféligény

Az EMMA Safety Footwear minőségi munkavédelmi lábbeliket gyárt a Hollandiában található, maastrichti üzemében. Bővítenie kellett raktárkapacitását, de a termékek standardtól eltérő mérete miatt a gyári mérettáblázatból választott polcos megoldás nem biztosított volna kellő hatékonyságot a tárolás és az árukezelés során.

Az EMMA-nak az fő filozófiája, hogy mindig minden legyen rendben. Ugyanazt a tökéletességet várta el a raktárberendezéseitől, amit saját magas színvonalú normáinak megfelelően gyártott termékeivel kapcsolatosan is biztosít. Ezért csak egy egyedi méretűre szabott megoldás jöhetett szóba.

emma sk

A Dexion megoldása

Az EMMA Safety Footwear korábban már dolgozott a Dexionnal, így tisztában volt vele, hogy jó minőségű és széles, de standard méretválasztékú termékeket kínál. Az EMMA-nak azonban egyedileg méretre szabott megoldásra volt szüksége – de dizájnerekre jellemző árcédula nélkül.

Ennek érdekében a Dexion és az EMMA szoros együttműködésben dolgozta ki a lehető legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb megoldást.

Az EMMA-nak 1100 mm hosszú gerendákra és 2700 mm magas keretekre volt szüksége, ami elég távol áll a standard kiviteltől. A Dexionnak ez nem jelentett problémát és 370 mezőnyi, 500-600 mm mély, három polcos állványt gyártott és telepített.

A polcrendszert tehát a termékek méretének figyelembevételével tervezték meg, így az tökéletesen igazodik a tárolt cipőkhöz és csizmákhoz, maximális tárolókapacitást biztosítva azoknak.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Méretre szabott megoldás, ami tökéletesen igazodik az EMMA igényeihez
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport eseté
  • A raktárfejlesztés során nem kellett megszakítani a munkavégzést
  • Költséghatékony megoldás az egyedi igények ellenére
  • Maximális tárolókapacitás az épületen belül.

A végeredmény

Az EMMA munkavédelmi cipőit intenzív felhasználásra szánták, ezért extra hosszú az élettartamuk. Ugyanez elmondható a Dexion raktári megoldásairól is. A Dexionnal kötött együttműködésnek köszönhetően az EMMA minden igényét kielégítő állványrendszerre tett szert.

Az EMMA Safety Footwear-ről

Az EMMA Safety Footwear biztonságos munkavédelmi lábbeliket tervez és gyárt több, mint 80 éve. Termékeit a kiváló illeszkedés, az optimális komfort és a tökéletes lábvédelem érdekében csúcsminőségű anyagokból állítja elő.

www.emmasafetyfootwear.com