Skip to main content

A Garden Trade a Dexion szakértő irányításával tervezte meg bővítését

Áttekintés

Ügyfél: Garden Trade
Helyszín: Belgium
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: gördíthető raklapos állvány (MOVO)

Ügyféligény

A Garden Trade jelentős fejlődést tapasztalt 1998-as megalapítása óta. A megnövekedett kereslet vezetett harmadik raktáruk megnyitásához is. Olyan jövőálló megoldás kidolgozása mellett döntöttek, ami után nem lesz szükségük néhány éven belül egy negyedik raktárra.

garden trade be

A Dexion megoldása

A Garden Trade felvette a kapcsolatot a Dexionnal, mert felismerték, hogy ők rendelkeznek az ehhez szükséges tudással és tapasztalattal.

A Dexion olyan megoldásra tett javaslatot, ami előkészítette a jövőbeni növekedést – az új raktárban előre telepítették a jövőbeni, sűrűbb tárolást lehetővé tevő, így nagyobb kapacitást biztosító, gördíthető raklapos állványok sínjeit és ezekre állították fel a hagyományos, soros raklapállványokat.

Négy évvel ezután a Garden Trade-nek ismét több tárolóhelyre volt szüksége, ezért a Dexion visszatért és ahol kellett, elkezdte a korábban felállított statikus állványokat gördíthető alvázakra (MOVO) szerelni.

A kivitelezés három ütemben zajlott így a Garden Trade mindennapos tárolási és kigyűjtési tevékenységét a lehető legkevésbé akadályozták. Amikor az új rendszer elkészült, a Garden Trade raktárkapacitása megduplázódott az épületben.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • A Dexion jövőálló megoldásának köszönhetően a Garden Trade folyamatosan lépést tudott tartani a növekvő kereslet támasztotta igényekkel
  • Költséghatékony és gyors kivitelezés
  • A rendelkezésre álló belmagasság maximális kihasználása
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • A raktárfejlesztés során nem kellett megszakítani a munkavégzést
  • Maximális tárolókapacitás az épületen belül.

garden trade beA végeredmény

Az olyan folyamatosan fejlődő vállalatoknak, mint a Garden Trade, tervezhetően kell növekednie. A Dexionnal történt együttműködésnek köszönhetően ez a bővítés szinte észrevétlenül, a megrendelések feldolgozásának szüneteltetése nélkül bonyolódhatott le.

A Garden Trade-ről

A Garden Trade egy kerítésekkel foglalkozó, piacvezető vállalat Belgiumban. Évi 12 millió Eurós forgalma van  helyi, európai és Európán túli értékesítésből.

www.giardino-online.com