Skip to main content

Handy Distribution, Anglia

Handy Distribution, Anglia

Áttekintés

Ügyfél: Handy Distribution
Helyszín: Swindon / Egyesült Királyság
Igyénbe vett termékek és szolgáltatások: Hagyományos soros raklapos állvány, 3 m magas HI280 polcos állvány, Protect-it oszlopvédők, csőprofilú keretvédő

Ügyféligény

Amikor az Egyesült Királyság vezető, kertészeti és tereprendezési gépeket forgalmazó nagykereskedő vállalata úgy döntött, hogy nagyobb épületbe költözik az angliai Swindonban, a Dexiont kérte fel a raktár berendezésére.

A termékek széles választéka és nagy mérete, valamint a változó belmagasságú épület miatt a Handy olyan beszállítót keresett, aki egy jól átgondolt megoldást tud kidolgozni számukra.

A Dexion megoldása

Handy Distributon, UK

A Dexion felmérte a helyzetet, azt tapasztalta, hogy a termékválaszték két, jól elkülöníthető csoportba sorolható – fűnyírók, láncfűrészek és hasonlók nagy, nehéz dobozokban alkotják az egyik csoportot és kisméretű tárgyak, valamint pótalkatrészek a másikat – ezért hamar úgy döntöttek, hogy két különböző tárolási mód és terület kialakítására lesz szükség.

A Dexion a nagyobb termékek tárolásához a csúcsidőszakokban is könnyen hozzáférhető, hagyományos, szélesfolyosós raklapos állványokat tervezett, és polcos állványokat a több, mint 100000 kisebb termék számára. Az apróalkatrész-tároló terület belmagassága nem tette lehetővé kétszintes rendszer kialakítását, de egy 3 m magas polcrendszer telepítéséhez több, mint elegendő volt. Így a Handy kényelmesen el tudta helyezni az összes termékét.

A raklapos állványokba polcrácsok is kerültek, így megoldottá vált a dobozok raklap nélküli tárolása is. A vállalat úgy döntött, hogy szeretné megvédeni állványai épségét is, ezért csőprofilú keretvédők is telepítésre kerültek.

A végeredmény

“Összességében el vagyunk ragadtatva a végeredménytől és egy év távlatából elmondható, hogy a Dexion megoldása hatékony és időtakarékos, ami minden igényünket kielégíti..

Handy Distribution, UK

Tiszta lappal indultunk, amikor átköltöztünk a 13900 m2-es raktárunkba, de olyan szakértőre volt szükségünk, aki praktikus és költséghatékony állványrendszert tud nekünk ajánlani. Lenyűgözött minket a Dexion megoldása, különös tekintettel az apróalkatrész-tároló területen megvalósult helykihasználásra. Három külön helyiséget rendeztünk be és padlótól a plafonig kihasználtunk minden rendelkezésre álló területet.

A fő raktárba került raklapos állványok szintén jól átgondoltan használják ki az összes rendelkezésre álló helyet. Az eltérő polcosztásnak köszönhetően a könnyű termékektől a nehéz gépekig mindent el tudunk helyezni.”Simon Harrington, pótalkatrész-részlegvezető.

A Handy Distribution-ről

A Geoffrey Handy vaskereskedő által, Swindonban, 1938-ban alapított Handy mára kertészeti gépkereskedő vállalattá fejlődött és több mint 70 teljes munkaidős alkalmazottja van.

Started in 1938 by Geoffrey Handy as an ironmonger's business in the old town of Swindon, Handy has grown and expanded into a specialised garden machinery business and now has more than 70 full time staff.

A Handy Distributionnek két részlege van. Ezek közül az egyik az Egyesült Királyság legnagyobb kertészeti gép nagykereskedője és olyan márkákat képvisel, mint a Webb, Bosch, Kärcher és a saját márkás Handy gépek, nagy helyi áruházak, kertészeti centrumok és csomagküldő cégek számára, míg a másik egy közvetlen forgalmazó, Dél-nyugat Angliában.