Skip to main content

A J&A Asian Food a Dexiont választotta a maximális kapacitás érdekében

J&A Asian Food, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: J&A Asian Food
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: gördíthető raklapos állvány és soros raklapos állványok

Ügyféligény

A J&A Asian Food piaci növekedést tapasztalt és elérte meglévő raktára korlátait.

A kínai és japán éttermeket ellátó tevékenységének bővítése és a külsős beszállítóktól származó termékek raktározása érdekében úgy döntött, hogy új raktárt létesít.

Az új épületnek meg kellett felelni minden elvárásnak, így többek között akár -50°C-os hőmérsékletre hűthető kamráknak is kellett benne lennie.

j&a asian food sk

A Dexion megoldása

A J&A Asian Food a Dexiont választotta partneréül, mivel az általa javasolt megoldás működőképes volt a kívánt hőmérsékleti tartományokban és emellett optimális helykihasználást kínált.

Az új épületen kialakítottak egy gyártási területet is, továbbá kellő raktárkapacitással rendelkezik külső beszállítók hús- és haltermékeinek elhelyezéséhez.

A fagyasztott ételraktárba 14 m magas, 3000 raklapférőhelyes Dexion gördíthető raklapos állvány került. Mivel csak egy folyosóra van szükség, a rendszer kétszeres kapacitást biztosít, jelentős energiamegtakarítás mellett.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • A Maximális tárolókapacitás az épületen belül, mivel a Dexion átfogó ismeretekkel rendelkezik az optimális kialakítás megtervezése terén
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára, beleértve a külső beszállítók termékeinek tárolását és disztribúciós rendszerbe történő bevonását
  • Folyamatos megtakarítás a megoldás energia-hatékonyságának köszönhetően
  • Hatékonyan működik minden hőmérséklet-tartományban.

A végeredmény

A J&A Asian Food a Dexionnak köszönhetően új raktára segítségével elérte a kitűzött célokat. A telepítés zökkenőmentes volt és a vállalat felkészült a további növekedésre.

A J&A Asian Food-ról
A nijkerki Dave Poultry-val közös tulajdonossal rendelkező J&A Asian Food japán és kínai éttermek ellátásával foglalkozik Hollandiában.