Skip to main content

A Dexion többet nyújt a KHD Románia számára

Karl Heinz Dietrich (KHD), Románia

Áttekintés

Ügyfél: Karl Heinz Dietrich (KHD)
Helyszín: Brassó / Románia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: hagyományos soros raklapállvány

Ügyféligény

khd ro

A Karl Heinz Dietrich (KHD) egy sikeres vállalat, ügyfeleinek olyan logisztikai szolgáltatásokat kínál, melyekkel azok fejleszthetik kereskedelmi és a végfelhasználók felé történő kiszállítási tevékenységüket. Európaszerte kiterjedt raktárhálózattal rendelkezik. Általános raktározási és disztribúciós feladatok ellátása mellett rendelkeznek speciális, légi és tengeri fuvarozással foglalkozó partnereik számára alkalmas létesítményekkel is.

Hogy megfeleljen a növekvő keresletnek, a KHD épített egy új raktárt a romániai Brassóban. Lévén, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek, tudták és egyértelműen meg is fogalmazták a legfontosabb igényeiket:

  • Minőség: magas minőségű, ipari raklapos állványra volt szükségük
  • Sebesség: azokat nagyon rövid időn belül kellett leszállítani és telepíteni
  • Folyamatos támogatás: garantáltan magas szintű terméktámogatásra és megbízható alkatrész-utánpótlásra volt szükségük.

khd ro

A Dexion megoldása

A Dexion megoldása horganyzott kivitelű, széles folyosós raklapos állványokra épült. A vezető pozíciójú Dexion állványai már sok helyen bizonyították, hogy minden elvárásnak megfelelnek. A Dexion biztos volt benne, hogy nem egyszerűen megfelelnek a KHD korszerű raktárával kapcsolatosan támasztott követelményeknek, de meg is fogják haladni annak elvárásait a terhelhetőség és a tartósság tekintetében. További hozzáadott értéket képviselt a tény, hogy a gerendák narancssárga színűek voltak.

A folyamatos és biztonságos működés érdekében, különféle opcionális kiegészítőket szállítottak.

khd ro

A végeredmény

A Dexion minden szinten teljesítette az elvárásainkat.

A Dexion hasonló területen szerzett nagy tapasztalatának köszönhetően képes volt a KHD minden 

A KHD-ről

A Karl Heinz Dietrich (KHD) egy romániai székhelyű, nemzetközi szállítmányozó vállalat. 1945-ös indulása óta a mai napig egy család tulajdonában van és globálisan 1600 embert foglalkoztat. Légi, szárazföldi és tengeri fuvarozással kapcsolatos szolgáltatások mellett bérraktározással és szerződéses logisztikai szolgáltatásokkal biztosítja ügyfelei számára a szállítmányaik világszerte történő pontos célba juttatását.