Skip to main content

A Constructor új perspektívát nyújtott  az MTU Detroit Diesel számára

MTU Detroit Diesel, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: MTU Detroit Diesel
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: P90 raklapos állvány; HI280 polcos állvány és két ME250 emelvényrendszer

Ügyféligény

Az MTU Detroit Diesel a Mercedes Benz Idustrial Engines és a VM Motori termékeivel kapcsolatos értékesítés utáni szolgáltatások teljesítését végzi a Benelux régióban. Raktárában különféle méretű, alakú és tömegű árukat tárolnak.

További termékek elhelyezésére volt szükség, de azok standardtól eltérő formája és mérete miatt a gyári állványméret-választék nem felelt volna meg az MTU Detroit Diesel igényeinek.

A Constructor megoldása

Az MTU Detroit Diesel korábban már dolgozott a Constructorral egy másik létesítményben. A sikeres együttműködésnek köszönhetően az MTU Detroit Diesel ismét a Constructorhoz fordult. Olyan megoldásra volt szükség, mely lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű termék tárolását a meglévő raktárépület bővítése, ill. egy új helyszín keresése nélkül.

mtu detroit diesel sk

A Constructor rövid idő alatt kidolgozott egy P90 raklapos és HI280 polcos állványokat tartalmazó, a meglévő terület hatékonyabb beépítését lehetővé tevő javaslatot.

Az ME250 emelvényrendszer segítségével pedig a belmagasságot tudták teljes kihasználni.

A Constructor megoldásának előnyei:

  • A korábbi kapcsolatnak köszönhetően a Constructor már jól ismerte az MTU Detroit Diesel igényeit
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • A raktárfejlesztés során nem kellett megszakítani a munkavégzést
  • Maximális tárolókapacitás az épületen belül a belmagasság emelvénnyel történő kihasználásának, valamint a raklapos és polcos állványok hatékonyabb elrendezésének köszönhetően
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára.

A végeredmény

Az MTU Detroit Diesel a korábbi sikeres együttműködés miatt választotta a Constructort. A rendelkezésre álló terület újragondolásával a lehető leghatékonyabb tárolási megoldást biztosította a termékek számára.

Az MTU Detroit Diesel-ről

Az MTU Detroit Diesel értékesítési, értékesítés utáni, marketing és mérnöki szolgáltatásokat nyújt az MTU, a Detroit Diesel, a Mercedes Benz Industrial Engines és a VM Motori számára a Benelux régióban. Ezen a téren ennek a vállalatnak van a legnagyobb termékválasztéka, beleértve dízelmotorokat, valamint 15 kW-27600 kW közötti teljesítményű, ipari-, hajó-, áramfejlesztő- és vasúti gázturbinákat.

http://www.mtuonsiteenergy.com/