Skip to main content

A Napakkanak HI280-as polcrendszerre volt szüksége új helsinki telephelyére

Napakka Oy, Finnország

Ügyfél: Napakka Oy (a Packoplock Scandinavia AB tagja)

Helyszín: Helsinki, Finnország

Igénybe vett termékek és szolgáltatások: HI280 polcrendszer

A Napakka Finnország egyik legnagyobb csomagolóanyag-forgalmazó vállalata. A közelmúltban tisztítószerek széles skáláját vették fel a kínálatukba, amelyeket Skandináviában és Európa-szerte értékesítenek.

Az értékesítés bővülésével a Napakka új telephelyre költözött, amely több helyet kínált a hatékony munkavégzés és a fogyasztói igények kielégítése érdekében. A cégnek szüksége volt egy tárolási megoldás-szolgáltatóra, hogy raktárát polcokkal rendezze be.

Hi280 shelving for NapakkaAz igény

Mivel a cég kisebb árucikkeket, például tisztítószereket és csomagolóanyagokat forgalmaz, olyan tárolóegységekre volt szükség, amelyek könnyű hozzáférést, valamint szervezett rendszert biztosítanak a munkavégzés termelékenységének növelése érdekében.  

A Packoplock Scandinavia Group tagjaként, amely egy svédországi székhellyel rendelkező, Skandináviában számos csomagolóanyag-gyártó cég anyavállalata, a Napakkanak azt javasolták, hogy használja a Dexion HI280 polcait, mivel ezeket a csoporton belül már sikeresen alkalmazták.

A megoldásunk

A Csoport ajánlásait követve a Napakka felvette a kapcsolatot kereskedőnkkel, a Sareskoskival, aki megvizsgálta a raktárt, annak érdekében, hogy megtalálja annak legjobb elrendezési módját. A kereskedőnk a rendelkezésre álló hely kihasználásával és a tárolókapacitás optimalizálásával tervet készített és telepítette a HI280 polcrendszert.

A végeredmény

Hi280 shelving being loaded Több mint 1000 folyóméter polcot helyeztek el két szinten a kényelmes és könnyen hozzáférhető tárolás érdekében. Ez a megoldás funkcionálisabb és szervezettebb rendszert biztosított, különösen a komissiózás és a készletfeltöltés terén.

A HI280-as polcok telepítése óta a feldolgozási idők lerövidültek és több rendelést teljesítettek rövidebb idő alatt, a termékek jobb szervezettségének és elhelyezésének köszönhetően. Ezenkívül a polcrendszer ergonomikusabb munkakörnyezetet kínál a személyzet egészségét és biztonságát szem előtt tartva. Ehhez hozzájárulnak a szélesebb folyosók is, hogy több hely maradjon a dolgozóknak egymás mellett és elkerülhető legyen a komissiózási folyamat megakadása.

Pre-galvanised Hi280 shelvingA horganyzott polcok letisztult és modern megjelenést kölcsönöznek, számos nyitott és zárt polccal a különféle céloknak megfelelően. Arra is van lehetőség, hogy a cég bővítse az állványait, ha több tárhelyre lenne igénye a jövőben.

„Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.” – mondta Ville Koskinen, értékesítési vezető. „A Sareskoski és a Napakka együttműködése a projekt során végig kiváló volt. Miután megkaptuk a HI280-as polcok használatára vonatkozó javaslatot, minden gördülékenyen ment, a végeredmény pedig fantasztikus lett.”

A Napakka Oy-ról

A vállalatot 1984-ben alapították. Finnország legnagyobb csomagolóanyag-választékát értékesíti, ezen belül dobozokat, zacskókat és csomagolópapírokat. Emellett takarítóeszközöket, higiéniai termékeket és irodaszereket is árulnak cégek számára. A Packoplock Scandinavia Group tagja.