Skip to main content

A Dexion felkészítette az Optibeltet a további fejlődésre

Áttekintés

Ügyfél: Optibelt
Helyszín: Románia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: gördíthető raklapos állány (MOVO) három alváz kombinálásával, 7 m magas, 4 szintes állványokkal, P90 soros raklapos állvány

Ügyféligény

Az Optibelt tevékenységének fejlesztését tervezte, ezen belül már létrehozott hat országban nyolc gyártóüzemet.

Az Optibelt romániai létesítményének fejlesztése mellett döntött annak érdekében, hogy biztosíthassa expanziója stabil hátterét.

A vállalati stratégia sokkal inkább generációkat ölel fel, mint negyedéveket vagy éveket és ennek filozófiájának, valamint az erős márkanévnek és a jó minőségű termékeknek köszönhetően a cég jó piaci helyzetbe került.

optibelt ro

Az Optibeltnek olyan rugalmas raktári megoldásra volt szüksége, amely alkalmas raklapos áruk és gumiabroncsok tárolására, valamint a lehető legoptimálisabban használja ki a rendelkezésre álló helyet és közvetlen hozzáférést nyújt minden egyes rakathoz.

A Dexion megoldása

A Dexion költséghatékony, tömör tárolási megoldásra tett javaslatot az Optibeltnek, mely egyúttal lehetővé teszi az összes raklap egyszerű kezelését.

A MOVO segítségével az Optibelt alapterületet és költséget takaríthatott meg, emellett ugyanakkor nem volt szükség új gépek vásárlására.

E félautomata, rugalmas megoldás jövőállóságát a kapacitásnövelés lehetősége biztosítja.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Az árukészlet hatékony kezelhetősége biztosítja, hogy a jövőbeni bővítést magabiztosan tervezhessék
  • A jövőálló ellátási lánc gyors árukigyűjtést és kiszállítást tesz lehetővé
  • Költséghatékony és gyors telepítés
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • Stabil és fejlett alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára

 

optibelt ro

A végeredmény

A Dexion szoros együttműködésben dolgozott az Optibelttel, annak érdekében, hogy a vállalat a raktárlétesítmény segítségével könnyedén megvalósíthassa üzletfejlesztési elképzeléseit. Ez a költségkímélő megoldás biztosította az Optibelt számára a hatékony logisztikai folyamatok fe

Az Optibelt-ről

Az Optibelt hat országban található nyolc gyártóegysége révén a nagyteljesítményű hajtószíjak egyik vezető gyártójává vált. Termékeit olyan területeken alkalmazzák, ahol fontos a tartósság, ezért a minőség terén nem köthetnek kompromisszumokat. Az Optibelt ügyfelei számos különböző szektorban tevékenykednek, úgymint az autóipar, a mezőgazdasági technológiai szektor és a háztartásigép-ipar.

http://www.optibelt.com/