Skip to main content

Sokoldalú LS3 polcok egy privát garázsban

Patrick Andersson, Finnország

Ügyfél: Patrick Andersson
Helyszín: Finnország
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: LS3 széles fesztávú állványrendszer

Patrick Andersson, Finland Köztudott dolog, hogy mi a Dexionnál a raktári tárolási megoldások tervezésének, gyártásának és kivitelezésének a szakértői vagyunk. De a termékeink annyira sokoldalúak, hogy egy teljesen más jellegű projektben, egy magánszemély egyedi garázsának berendezésében is közre tudtunk működni.

Ügyfelünk, Patrick Andersson olyan testreszabott megoldást szeretett volna, ami tökéletesen illeszkedik a rendelkezésre álló helyre és behajlás nélkül is megtartja a ránehezedő súlyt.

A megoldásunk

A termék megfelelő illeszkedése, minősége és tartóssága kulcsfontosságú volt Ügyfelünk számára épp úgy, mint az esztétikus megjelenése.

Szoros együttműködésben alkottuk meg vele az ideális konfigurációt, amely praktikus, robusztus és tetszetős is egyúttal.

Az eredmény

Patrick Andersson, Finland Az LS3 széles fesztávú polcrendszer mellett döntöttünk. Ez a könnyű szerkezetű állvány egyszerűen összeszerelhető és sokoldalúságának köszönhetően maximális helykihasználást tesz lehetővé.

A tartógerendák hossza akár 2700 mm is lehet és lehet hozzájuk különféle polcfedést választani, pl. faforgácslap-, rétegelt lemez- vagy acélpolc.

A célunk az volt, hogy a garázs teljes hátsó falát kihasználjuk. A könnyű szerkezetű LS3 állvány tökéletes megoldást kínált erre.

A polc mélysége is fontos volt Ügyfelünk számára, csakúgy, mint a funkcionalitás és a minőség. A jó megjelenés is elengedhetetlen volt, ezért látványos fehér gerendákra esett a választás, kontrasztos acélpolcokkal. Az összkép így elegáns lett, tökéletesen illik a helyhez és az Ügyfél ’59-es Mercedeséhez.

Patrick Andersson, Finland Sajnos a telepítés nem volt zökkenőmentes. Külső tényezők, a Covid-19 világjárvány és a globális acélhiány okoztak szállítási késést.

De mi folyamatosan tartottuk a kapcsolatot Andersson úrral és hálásak vagyunk a türelmes és megértő hozzáállásáért.

Elégedett volt az eredménnyel és megjegyezte: „Bár várnom kellett rá, tudtam, hogy a végeredmény minőségi lesz és elegáns. Pontosan olyan, amilyet szerettem volna. Most végre itt van és tudom, hogy szolgálni fog még 30 évig.”