Skip to main content

A Phoenix Data Management a Dexionnal karöltve archivál 

Phoenix Data Management, Anglia

Áttekintés

Ügyfél: Phoenix Data Management
Helyszín: Gravesend/Kent/Anglia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: P90 raklapos állvány, archiválási kiegészítők

Ügyféligény

phoenix uk

A Phoenix Data Management iratok tárolásával és mindenféle üzleti adat kereshető kezelésével foglalkozik.

Az egyik adatnyilvántartó központjuk a kenti Gravesendben egy meglévő autóparkolóra épült, ami nem volt vízszintes. Bár jó ötletnek tűnt a terület erre a célra történő hasznosítása, a padló rövid szakaszon belül akár 60 mm-t is elérő szintkülönbsége gondot jelentett.

A Phoenix a Dexiont kérte fel, hogy keressen megoldást az adott helyszín jelentette problémák áthidalására.

A Dexion megoldása

Amikor a Dexion először ellátogatott a Phoenixhez, hogy megvizsgálja jelenlegi működését, két kihívással is szembesült: a lejtős padló mellett a csúcsos tető miatt a belmagasság 7 és 11 méter között ingadozott.

phoenix uk

A Dexion egy P90 raklapos állványból épített, három járószintes tárolórendszert javasolt. Ezzel maximalizálni lehetne a tárolókapacitást, ki lehetne küszöbölni a padló lejtését és teljesen ki lehetne használni a változó belmagasságot.

A raklapos állvány a Dexion egyik legfőbb terméke. Lehet egyszintes rendszert is építeni belőle, vagy ahogy az a Phoenixnél is történt, többszintes elrendezés is kialakítható, ami ideális, ha egy épület teljes befoglaló méretét ki akarják használni tárolás céljából.

A többszintes raklapos állvány irattári rendszerként használva egyedülálló és sokoldalú képességekkel rendelkezik, mert bárhova és bárhogyan beépíthető, ha szükség van rá. A tárolandó dolgoktól és azok tömegétől függően a rendszer lehet:

  • akár 6 járószintes
  • akár 19 m magas
  • akár 2775 mm közlekedőmagasságú
  • 800-1800 mm széles folyosószélességű

Annak ellenére, hogy ez egy jelentős telepítési munka volt, a gondos tervezésnek és a rendszeres, helyszíni kooperációknak hála a Phoenix munkáját csak minimálisan akadályozta. Mióta elkészült, a Phoenix 104556 dobozban tudja ügyfelei dokumentumait tárolni és őrizni.

A végeredmény

phoenix uk

"A többszintes állvány segítségével maximálisan ki tudjuk használni a raktárunkban rendelkezésre álló helyet – sokkal hatékonyabban, mintha önhordó emelvényeket építettünk volna. Magas minőségű, tartós tároló rendszert kaptunk, amivel az adott alapterületen a lehető legtöbb iratot tudunk tárolni.” - Peter Barrett, értékesítési igazgató, Phoenix Data Management Ltd.

A Phoenix Data Management-ről

A Phoenix Data Management több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az iratkezelés területén. Három kenti létesítményükkel lefedik Dél-Kelet London és Anglia szélesebb területét. A Phoenix Data Management prémium szolgáltatásaival bizonyíthatóan versenytársai előtt jár. Anyavállalata, a Fearbex támogatásával módjukban állt a lehető legjobb technológiákat, WMS-t és infrastruktúrát alkalmazni, hogy biztosíthassák folyamatos fejlődésüket.

www.phoenix-data-management.co.uk