Skip to main content

A Pneu Vanhamme vadonatúj gumiabroncs tárolója a Dexiontól

Pneu Vanhamme, Belgium

Áttekintés

Ügyfél: Pneu Vanhamme
Helyszín: Waterloo / Belgium
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: függőleges gumiabroncs tároló, széles fesztávú polcrendszer

Ügyféligény

A Pneu Vanhamme egy olyan családi vállalkozás, ami saját bevallása szerint kicsit más, mint a többiek. Nem csak a kinézete tér el a hagyományos gumiszervizekétől, de még az illata is különbözik tőlük. Karyn Vanhamme, aki 1989 óta vezeti a céget a végletekig arra törekszik, hogy az ügyfelek nyugalmat és kifinomultságot tapasztaljanak, amikor belépnek az üzlethelyiségbe – ami elég távol áll a gumiszerelő műhelyek nagy többségétől.

pneu vanhamme be

Szignifikánsan növelniük kellett a raktárkapacitásukat, miután az ügyfelek elkezdtek két garnitúra gumiabroncsot használni. Bár Belgiumban hivatalosan nem kötelező a téli gumik használata, a szomszédos országokban egyre elterjedtebb. Mivel az emberek többsége nem tudja otthon elhelyezni az éppen nem használt gumiabroncsokat, a gumiszerelők felvették a gumitárolást szolgáltatásaik közé.

A Pneu Vanhamme-nak bőséges hely állt a rendelkezésükre, de olyan állványrendszert szerettek volna, amivel a lehető legjobban kihasználhatják a területet, maximalizálva a tárolókapacitást.

A Dexion megoldása

pneu vanhamme be

A helyszíni felmérést követően a Dexion egyből előállt egy emelvény ötletével. Az ügyfél elfogadta a javaslatot és a projekt kivitelezése két ütemre bontva elindult.

  • Az első fázisban felépítettek egy 173 m2-es, emelvényt 2061 m széles fesztávú Longspan2 polcrendszerrel és 504 m P90 raklapos állvánnyal. Ez összesen kb. 12000 gumiabroncs elhelyezését tette lehetővé.
  • A második fázisban további 2347 m Longspan2 állványt telepítettek még kb. 11500 gumiabroncs számára.

A végeredmény

"A Dexion megoldásával több, mint 23550 gumiabroncsot tudunk tárolni. Azért őket bíztuk meg a kivitelezéssel, mert elfogadható áron, rövid szállítási és telepítési határidővel vállalták a munkát és azóta is kiválóan tartják velünk a kapcsolatot."

A Pneu Vanhamme-ról

Az édesapa, Constant Vanhamme által alapított vállalatot ma a lánya, Karyn vezeti, két lánya és veje segítségével. A csúcsidőszakokban két tucat alkalmazottat foglalkoztatnak.