Skip to main content

A Preh a Dexion közreműködésével rendezte át raktárait 

Áttekintés

Ügyfél: Preh
Helyszín: Románia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: HI280 polcrendszer, Premierack és P90 raklapos állványrendszerek, raklapos átfutó szintek, Bruynzeel Compactus irattári rendszer

Ügyféligény

A Preh-nek fejlett tárolási megoldásra volt szüksége három, a romániai Brassó közelében található, összekötött raktára számára. Ebben a központban vannak laboratóriumok, termelési területek, irodák, puffer zónák, valamint nyersanyag- és készterméktároló raktárak.

Az archívum optimalizálására a helymegtakarítás érdekében, valamint azért volt szükség, hogy bizonyos iratokhoz könnyebben, míg más, bizalmas iratokhoz csak korlátozottan lehessen hozzáférni.

A Preh-nek olyan megoldásra volt szüksége, melynek segítségével meglévő raktárában biztosíthatta globális logisztikai tevékenységének növekedését. A rendszernek modulárisnak kellett lennie, hogy a további bővülést lehetővé téve átalakítható legyen.

preh romania

A Dexion megoldása

A Preh már hosszú idő óta dolgozott a Dexion raktári megoldásaival. Ennek a régi partnerkapcsolatnak köszönhetően bízták rájuk a raktárbázis fejlesztését is.

A Preh három raktárába elsősorban P90 soros raklapos állványok kerültek. A laboratóriumba HI280 polcrendszert, a tárolási területekre Premierack és P90 raklapos állványrendszereket telepítettek, a puffertároló részen pedig raklapos átfutó szintek kerültek az állványokba. A csúcsminőségű Bruynzeel Compactus gördíthető irattári rendszernek köszönhetően az irattárolásra használt alapterület 80%-át spórolták meg.

A Dexion bővíthető megoldásai jövőállóak, segítségükkel egyszerűen követhető az üzleti növekedés üteme.

preh romania

A Dexion megoldásának előnyei:

  • A meglévő partnerkapcsolatnak köszönhetően a Dexion már jól ismerte a Preh elvárásait
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • A raktárfejlesztés során nem kellett megszakítani a munkavégzést
  • Maximális tárolókapacitás mindhárom raktárépületben
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára

A végeredmény

A Dexionnal való együttműködés ismételten sikeres volt. A Preh ügymenetének alapos ismeretének köszönhetően a Dexion a komplex logisztikai igényeknek tökéletesen megfelelő megoldást szállított.

preh romania

A Preh-ről

A Preh eredetileg a rádióipar számára állított elő alkatrészeket. Mára figyelemre méltó termékválasztékával a világ egyik vezető autóipari beszállítójává vált, klímavezérlő-, vezetéssegítő- és elektronikai vezérlő-rendszerekkel, valamint az autógyártás során használt gyártóberendezésekkel foglalkoznak.

http://www.preh.com/