Skip to main content

CSI/Dexion állványokba bújnak a Schuh divatos cipői

Schuh, Egyesült Királyság

Áttekintés

Ügyfél: Schuh
Helyszín: The Midland / Egyesült Királyság
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: többszintes Dexion HI280 polcos állvány

Ügyféligény

A Schuh első, edinburghi üzletének 1981-es megnyitása óta a vezető, divatcipőket értékesítő cég mára 100 bolttal és sikeres online áruházzal van jelen az Egyesült Királyságban és Európa szerte, továbbá jelentős rajongótáborral rendelkezik a Facebookon és a Twitteren. Az évek során számos díjat nyertek, többek között a Micros Grand Prix Aranyszekér díját a szállítási szolgáltatásuk kiemelkedő színvonaláért.

Ügyfelei elégedettségének megőrzése érdekében a Schuh létrehozott egy déli disztribúciós központot. A nyugat-bromwichi New Square Shopping bevásárló területen belül található, nagy áruház mögött lévő regionális disztribúciós központ (RDC) bonyolítja az online felületen leadott cipőrendelések 24 órán belül történő kézbesítését az egész ország területén.

A CSI/Dexion megoldása

Schuh UK

A CSI a Dexion hivatalos viszonteladója. Mivel alapos ismeretekkel rendelkeznek a Dexion termékeivel kapcsolatosan, rövid időn belül kidolgozták a megoldást a Schuh számára. Ebbe beletartozott az áruházak és az RDC online rendeléseinek elkülönített tárolására alkalmas terület, valamint az adminisztráció és a csomagolás számára fenntartott terület kialakítása és a rendelkezésre álló belmagasság lehető legjobb. 

A szerelőcsapat megkezdte a 6 m magas, kétszintes HI280 polcos állvány felépítését a folyosókban járórácsokkal és egy a polcrendszer által alátámasztott emelvényszerű járószinttel. Ez biztosította a lehető legtöbb tároló lokációt és kialakított egy önhordó emelvényfelületet. A CSI telepített egy teherliftet, továbbá csomagolóasztalok kerültek az emelvényszintre és egy csúszdával oldották meg a kiszállításra összekészített áruk lejuttatását.

A végeredmény

Schuh UK

Több éve dolgozunk a CSI-vel, így megbíztuk őket, hogy tervezzék meg számunkra a lehető legjobb megoldást. Ez a kétszintes polcrendszer minden igényünket kielégítette. A bőséges tárhely nyújtotta előnyök mellett a horganyzott kivitel világos és modern kinézetet kölcsönöz az új RDC raktára számára.” - Donald Hutchison, logisztikai igazgató 

A Schuh-ról

A Schuh 1981-ben nyitotta meg első, önálló üzletét Edinburghben. Sikerének köszönhetően gyorsan nőtt a boltok száma az Egyesült Királyságban és Írországban. Ez a növekedés az online áruház fejlesztésével folytatódott. A Schuh-t 2011-ben felvásárolta a nashville-i  Genesco Inc. A Genesco Inc. főleg Journeys, Lids és Johnston & Murhpy márkájú lábbeliket, sapkákat, sportruházatot és kiegészítőket értékesít több mint 2455 boltjában az Egyesült Államok és Kanada területén.

www.schuh.co.uk