Skip to main content

A Dexion extra tárhelyet biztosít az SNA Europe számára

SNA Europe B.V, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: SNA Europe (Benelux) B.V
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: HI280 polcrendszer és járószint, P90 raklapos állvány átadóhelyekkel, Carton Flow görgős tálcák, Cassette900 iroda-berendezés

Ügyféligény

SNA Europe, Netherlands

Az SNA Europe a híres Bahco, Irimo és Lindstrom márkák mögött álló, vezető páneurópai kéziszerszámgyártó vállalat. Az Európai disztribúciós központ Hollandiában található. Amikor az SNA Europe [Benelux] B.V. bővíteni akarta a raktári kapacitását, magától értetődően a Dexionhoz fordultak, mivel korábban is ők szállították a berendezéseiket.

A Dexion megoldása

A Dexion rövid időn belül kidolgozta a költséghatékony megoldást a korábban kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően. A raktárban már Dexion raklapos állványok álltak, de időközben elérhetővé vált az új, horganyzott P90-es típus, ami teljes mértékben kompatibilis a korában telepítettel.  Ugyanez vonatkozik a polcos állványokra – a meglévő, H170-es állványt simán ki lehetett egészíteni a HI280-as rendszerrel.

A meglévők kiegészítésén felül a Dexion számos más módon is növelni tudta a raktárkapacitást:

  • Kialakítottak egy irodát a HI280 polcos állvány tetején.
  • Carton flow görgős átfutó keretek beépítésével lehetővé vált a SNA termékinek FIFO elvű kezelése.
  • A raklapos állványok végeire átadóhelyek kerültek.
  • Keresztgerendák segítségével akár elfordítva is tárolhatóak az EUR raklapok.

SNA Europe, Netherlands

A végeredmény

Ez a projekt minden szinten jól működött. Értékes helyet nyertünk az extra tárgyalónak és irodának, a meglévő állványaink bővítésének és továbbfejlesztett elrendezésnek köszönhetően.

Az SNA Europe [Benelux] B.V.-ről

Az SNA Europe több, mint 165 éves tervezői és gyártói tapasztalattal rendelkezik a gépjárműiparban, építőiparban és tereprendezésben használt szerszámok és fűrészek.