Skip to main content

A Twentepoort Group fejlődése a Dexion kombinált megoldásaival

Twentepoort Group, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: Twentepoort Group
Helyszín: Weirdon / Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: Raklapos állvány, bejárható állvány, önhordó emelvény

Ügyféligény

Twentepoort, Netherlands

A Twentepoort Logistics vállalat több helyen volt jelen Hollandiában. Ennek ellenére a logisztikai válaszidejük lassabb volt, mint szerették volna. Hogy javítsanak a helyzeten, úgy döntöttek, hogy átalakítják a működésüket és létesítenek egy új és rendkívül hatékony 30000 m2-es központot.

A Dexionnal folytatott közös munka jó tapasztalatainak, a már kipróbált és bevált Dexion termékeknek, valamint a helyi Dexion kapcsolattartójuk tudásának és lelkesedésének ismeretében a Twentepoort a Dexiont választotta, ennek a számukra nagy és fontos projektnek a lebonyolítására.

A Dexion megoldása

A Dexion csapata felmérte a Tweentepoort logisztikai igényeit. Figyelembe kellett venni a tényt, hogy a vállalat fagyasztott, speciális és raklapos szállítmányozással is foglalkozik. A javasolt megoldás, amit az ügyfél elfogadott a különféle tárolási módok alábbi kombinációja volt:

  • Horganyzott raklapos állványok, amelyek nem csak illettek a raktárba, de a legjobb egyensúlyt biztosították a költség és a minőség relációjában.
  • Bejárható állványokra kerültek a légiközlekedésben használatos faládák. Mivel minden láda egyforma és a tartalmuknak nincs lejárati ideje, ideálisan tárolhatóak bejárható állványokban.
  • Önhordó emelvénnyel további tároló felületet nyertek.

Amint az új raktár elkészült, a meglévő állványokat és tároló felületeket kibővítették, valamint a gondos tervezésnek köszönhetően a további bővítésre is van mód a jövőben.

A végeredmény

Twentepoort, Netherlands

Az egész folyamat során nagyon elégedettek voltunk a telepítés minőségével és a termékek / rendszerek praktikusságának fokozása érdekében történő kombinálhatóságával. A Dexion proaktív hozzáállása az új megoldások tervezése és telepítése során felbecsülhetetlennek bizonyult.” - Martin Noeverman, a Twentepoort Group igazgatója

A Twentepoortról

A Twentepoort Group három vállalatból áll:

  • A Twentepoort Logistics Kelet-Európa és Közép-Ázsia felé történő napi szállítmányozásra specializálódott. A raklapos áruk normál, közúti fuvarozásán túl fagyasztott és különleges szállítással is foglalkozik.
  • A Twentrex az áruk sürgős, just-in-time fuvarozását végzi Európa-szerte.
  • A TwenPack-et azért hozták létre, hogy megfelelhessenek a kis- és nagyméretű kereskedelmi vállalatok folyamatosan növekvő, e-kereskedelmi és áruházi logisztikai szolgáltatási igényeinek.

www.twentepoort-logistiek.nl