Skip to main content

A Dexion a bővítés folyamán biztosítja a Veldboer Eenhoorn folyamatos működését

Veldboer Eenhoorn, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: Veldboer Eenhoorn
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: P90 raklapos állvány, push-back állvány, HI280 polcos állvány széles fesztávú polcokkal

Ügyféligény

A Veldboer Eenhoorn regionális ellátással foglalkozik 1962 óta. Ételmegrendeléseik számának növekedése miatt bővíteni akarták észak-hollandiai disztribúciós központjuk kapacitását. A fejlesztést azonban a mindennapi tevékenységük akadályoztatása nélkül kellett végrehajtani.

Veldboer Eenhorn, Netherlands

A Veldboer Eenhoorn ügyfeleinek bázisát jelentő vendéglátóhelyek, oktatási intézmények és más nagy vállalatok előszeretettel rendelnek meg minden élelmiszerrel kapcsolatos terméket egy beszállítótól. Mivel nőtt a cég klientúrája és a meglévő ügyfelek is bővítették tevékenységüket a Veldboer Eenhoorn-nak is fejlesztenie kellett, hogy meg tudjon felelni a fokozódó keresletnek.

A Veldboer Eenhoorn disztribúciós központja már eleve a Dexion termékeivel volt berendezve – többek között P90 raklapos állványok, egy emelvény és HI280 széles fesztávú polcok. A bővítésen felül szükség volt +5 és -30 °C közötti hőmérsékletet biztosító extra hűtők / mélyhűtők kialakítására is.

A Dexion megoldása

A régóta fennálló együttműködésnek köszönhetően a Veldboer Eenhoorn a Dexionra, mint megbízható beszállítójára bízta a raktár sikeres bővítését.

Veldboer Eenhorn, Netherlands

A projektet számos fontos kritériumnak megfelelően kellett kivitelezni: a hűtött területet teljes mértékben ki kellett használni, optimalizálni kellett a közlekedési útvonalakat, a szerelést úgy kellett elvégezni, hogy az egész cég üzemelhessen – a kigyűjtésnek megszakítás nélkül, folyamatosan kellett működnie.

A Dexion széles fesztávú HI280 polcai, felettük hagyományos és push-back rendszerű P90 raklapos állványaival minden elvárást teljesített.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • A régóta fennálló együttműködés az jelentette, hogy a Dexion már jól ismerte a Veldboer Eenhoorn elvárásait.
  • A 10000 termékvonalra érkező megrendelések garantáltan gyors, hatékony és pontos feldolgozása.
  • A megszakítás nélküli munkavégzéssel megegyező időben és helyszínen zajlott a bővítés.
  • Maximális helykihasználás az épületben – különös tekintettel a hűtött és mélyhűtött területeken.
  • Stabil alapot biztosít a megbízható logisztikai ellátási lánc számára.

 

Veldboer Eenhorn, Netherlands

A végeredmény

"Mivel a Dexion teljes mértékben ismerte a tevékenységünket, a projekt zökkenőmentesen zajlott, így a Veldboer Eenhoorn minden nap teljesíteni tudta a megrendeléseit.”

 

 

A Veldboer Eenhoorn-ról

A Veldboer Eenhoorn vendéglátó-ipari eszközök és élelmiszerek beszállítója vendéglátóhelyek, egyesületek, intézmények és cégek éttermei számára, Hollandia északi részén. Több mint 10000 termékvonalával, 4000 m2-es disztribúciós központjából szolgálja ki a régióban található ügyfeleit.

www.veldboereenhoorn.nl