Skip to main content

A Worldpack Trading nagy előnyre tett szert a Dexion helytakarékos megoldásának köszönhetően

Worldpack Trading, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: Worldpack Trading
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: magas, raklapos állványrendszer keretvédőkkel és rakathely-azonosítókkal. Raktári padlójelölés.

Ügyféligény

A Worldpack Trading azt tapasztalta, hogy megnövekedett a kereslet csomagolási termékei iránt, ezért úgy döntött, hogy még egy raktárt létesít.

A Worldpack elvárása az új helyszínnel kapcsolatban az volt, hogy optimális legyen a helykihasználás valamint, hogy a termékeit hatékonyan tudja logisztikai rendszerében kezelni.

worldpack trading sk

A Dexion megoldása

A Worldpack a Dexiont kérte fel egy olyan megoldás kidolgozására, ami maximális hatékonyságot biztosít számára, valamint lehetővé teszi, hogy az 5 m magas targoncákkal is kényelmesen tudjanak közlekedni az épületben.

A belmagasság lehetővé tette, hogy még a targoncák fölött is további tárhelyeket alakítsanak ki. A Dexion emellett különféle kiegészítőket is szállított, úgymint rakathely-azonosítókat, sorjelzőket és padlójelöléseket.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • Maximális tárolókapacitás az épület teljes belmagasságát kihasználva és a targoncákhoz igazított folyosók kialakításával
  • 4956 EUR raklaphely, 5375 mm magas átjárók, 8000 mm magas raklapos állványok
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára
  • Költséghatékony megoldás.

worldpack trading sk

A végeredmény

A Dexion ténylegesen jól mérte fel a Worldpack igényeit. Átfogó, mégis rugalmas megoldást dolgozott ki, ami megfelelt a raktárral kapcsolatos összes elvárásnak.

A Worldpack Trading-ről

A Worldpack Trading a csomagolás szakértőjeként divatos, funkcionális és személyre szabott megoldásokat kínál. Emellett rendelés-összekészítést és csomagküldést végez külsős partnerei számára.

http://www.worldpack.eu