Skip to main content

A YESSS a Dexion segítségével rendezte be újonnan nyitott üzleteit

YESSS Electrical, Egyesült Királyság

Áttekintés

Ügyfél: YESSS Electrical
Helyszín: Egyesült Királyság
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: HI280 polcos állvány, szimpla és dupla mély, széles fesztávú polcos állvány, P90 raklapos állvány függőleges szálanyagok tárolásához való kiegészítőkkel

Ügyféligény

A YESSS Electrical ambiciózus fejlesztési tervei keretein belül, rövid idő alatt 23 új üzlet megnyitását tervezte az Egyesült Királyság déli részén.

Egyedileg testreszabott megoldásra volt szükség mind a 23 különböző helyszínen, nagyon rövid időn belül. Ehhez szükség volt a YESSS Electrical aktuális tevékenységének beható ismeretére, valamint a hatékony, ipari tároló-rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatra.

YESSS electrical uk

A Dexion megoldása

A Dexion szorosan együttműködve a YESSS Electrical területi vezetőivel meg tudta tervezni az egyes helyszínek minden igényét kielégítő, testreszabott megoldást.

Az összes helyszínre került az adottságoknak megfelelő raklapos állvány, széles fesztávú polcos állvány, valamint horganyzott polcos állvány az ügyfélpultok mögötti területre.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Testreszabott tárolórendszert szállítottak 23 különböző helyszínre a kitűzött határidőkön és költségkereten belül.
  • Egyedileg volt méretezhető a megoldás, miközben központilag kezelték a költségvetést.
  • Maximális tárolókapacitás minden egyes épületben.
  • Szoros együttműködés a YESSS Electrical szenior menedzsmentjével és területi vezetőivel.

A Dexion gondoskodott róla, hogy mind a 23 helyszínre az igényeknek legmegfelelőbb megoldás kerüljön. Ez az együttműködés segítette hozzá a YESSS Electrical-t a sikeres bővítéshez.

YESSS electrical uk

A végeredmény

"Nagyon jó, hogy az üzlethelyiség adottságainak megfelelően lehetett megtervezni az állványok elrendezését.  A rugalmasan összeállítható polcrendszer lehetővé tette számunkra a rendelkezésre álló hely maximális kiaknázását és emellett lehetőséget biztosít a további bővítésre is." - Danny Archer, területi vezető, Winchester, YESSS Electrical

A YESSS Electrical-ről

A YESSS Electrical 50 éves tapasztalattal rendelkezik a villamossági nagykereskedelem területén. Villanyszerelőket látnak el a szükséges alkatrészekkel és több, mint 400 üzlettel rendelkeznek Európában és a Karib-szigeteken.

https://www.yesss.co.uk/