Skip to main content

E-marketing kommunikáció

Az elektronikus adatvédelmi irányelv és a különböző helyi európai törvények alapján, amelyek a vállalatok elektronikus marketing (e-marketing) használatát szabályozzák, az alábbiakban ismertetjük azokat az intézkedéseket, amelyeket a GMH az ezen európai szabályozásnak való megfelelés érdekében hozott.

Ki a felelős az Ön által fogadott elektronikus marketing (e-marketing) tevékenységért?

A felelős a Gonvarri Material Handling AS, cím: Østensjøveien 27, 0661 Oslo; e-mail cím: info@gonvarri-mh.com.

Milyen marketingközleményeket fog kapni a GMH-tól?

Az érintett ajánlatokat és információkat tartalmazó e-maileket kap a GMH és a hozzá tartozó márkák új, ipari raktározással és polcokkal kapcsolatos termékeiről. Az e-mail tárgyában mindig szerepel a „[MARKETING]” címke.

Hogyan használják a személyes adatokat a GMH e-marketing tevékenysége során?

Az elektronikus marketing céljára gyűjtött és felhasznált személyes adatok gyűjtése a GDPR előírásainak megfelelően történt. Erről a feldolgozásról itt és a GMH adatvédelmi szabályzatában talál további információt.

Mi a GMH e-marketing tevékenységének a jogalapja?

Az elektronikus marketingkommunikáció jogalapja és alapja a GMH honlapján jelen tájékoztatásra kapott hozzájárulás lenne, a beleegyezés kérésével érintett személytől (feliratkozás elve).

A következő kivételek esetén a GMH-nak nincs szüksége külön hozzájárulást kérni marketingközlemény küldéséhez:

  • az e-marketing üzenetet a GMH meglévő ügyfeleinek küldik el és ugyanazokhoz a termékekhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódik, mint amit korábban már megvásárolt.
  • az elektronikus üzenetet jogi személynek küldik (pl. iroda@cégnév.com)

Az érintett bármikor leiratkozhat a GMH e-marketing üzeneteiről a GMH-tól kapott minden e-mail marketingközlemény alján található leiratkozási hivatkozás használatával.

Mennyi ideig kapja meg a GMH marketingközleményeit?

Az érintett személy mindaddig megkapja a GMH közleményeit, amíg le nem iratkozik az alábbi linken található leiratkozási hivatkozás használatával.

Kapok e-marketing közleményeket harmadik féltől, a GMH nevében?

A GMH semmilyen esetben sem oszt meg, ad el, vagy enged át a marketingkampányokhoz szükséges adatokat harmadik féllel, és nem engedi meg harmadik félnek, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek az érintett személlyel.

Hogyan vehetem a kapcsolatot a GMH-val?

Az érintett személy a következő módokon léphet kapcsolatba a GMH marketing osztályával:

Postacím: Gonvarri Matrial Handling (Constructor Group UK Ltd), Murdock Road, Dorcan, Swindon, United Kingdom, SN3 5HY

Email: marketing@constructor-group.co.uk